top of page
  • Foto del escritorJaume Pont

Dimecres 16 de febrer a les 20h, primera trobada al Centre per reflexionar sobre el Sínode

Tal i com us informàvem anteriorment, el Sínode és la convocatòria que a nivell mundial ha fet el Papa Francesc per escoltar l'opinió de tots els que d'una manera o altra participen de l'Esglèsia.


S'estan format diversos grups de reflexió entre les seccions de la nostra Parròquia i des del Centre Parroquial, coordinat per la Comissió de Valors i dels Vicentins, hem programat la primera trobada el dimecres 16 de febrer a les 20h al Centre. En principi, es programarien dues trobades més els dimecres, 2 i 16 de març, també a les 20h. Les qüestions sobre les que es reflexionarà les podeu trobar en el document que s'adjunta. Cada dia es tractarien tres preguntes diferents.


Des del Centre Parroquial convidem tots els socis a participar d'aquestes reflexions perquè és una oportunitat que, des de la base, es pugui expressar l'opinió sobre l'Església. A més, és important que arribi en el bisbat el dinamisme de la Centre Parroquial Sant Vicenç també en aquest aspecte.


Per qualsevol dubte, podeu enviar un correu a l'adreça del Centre: correu.santvicenc@gmail.com48 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page