top of page
  • Foto del escritorJaume Pont

El Centre ha guanyat el premi Antoni Carné a l’entitat de l’associacionisme cultural català


La gala de lliurament dels premis es va celebrar ahir dia 25 de novembre a les 19h del vespre al Foment Martinenc.

L’ENS de l’Associacionisme Cultural Català ja fa quatre edicions que celebra els Premis Antoni Carné que reconeixen el treball en la difusió de l’associacionisme i la cultura popular a Catalunya. El Centre Parroquial Sant Vicenç va quedar entre els 5 finalistes a la categoria Entitat de l’Associacionisme Cultural Català adreçat a entitats sense ànim de lucre “que més hagin contribuït en la difusió de la xarxa associativa, contribuint a generar un impacte positiu en la cohesió social del seu àmbit de referència”. Finalment ahir es va saber que el Centre havia estat un dels guardonats en aquesta categoria ja que s’havia valorat la capacitat de dinamitzar la vida cultural del barri de la Creu Alta i de la ciutat i alhora la gran tasca educativa cultural que realitza.


Jaume Pont, president de l’entitat, va recollir el premi agraint a l’ENS el reconeixement a l’associacionisme cultural català i remarcant la gran oferta teatral que es tira endavant gràcies a tots els socis de l’entitat (actualment 1500). També ha fet esmena a l’enriquiment com a país que comporta tenir un teixit associatiu i cultural tant fort com el que tenim a Catalunya.


Aquest reconeixement encoratja a l’entitat a seguir treballant per la cultura, a seguir difonent-la i a seguir realitzant aquesta gran tasca educativa amb els més petits per transmetre intergeneracionalment l’amor al teatre, l’amor a la cultura i l’amor a l’associacionisme.

31 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page