top of page

ACTRIUS

programa SENSE QR Actrius al Terrat ok (

Lectura dramatitzada de l’obra E.R. de Josep Maria Benet i Jornet

Divendres 24 i dissabte 25 de juliol

a les 10 de la nit al Terrat del Teatre

Una obra que parla sobre el teatre i el món de l'espectacle, i l'utilitza per aprofundir en les relacions entre les persones. Les protagonistes són quatre actrius que parlen d'una mítica actriu, Eulàlia Ribera (E.R.), i, a partir de les converses sobre ella, anem coneixent les relacions personals entre les diferents actrius.

 

Després d’haver coincidit com a estudiants de teatre i deixebles de la Ribera, ara cadascuna d’elles ha seguit un camí diferent, ha viscut la seva vida i ha construït el seu propi personatge en aquest Theatrum mundi en què vivim.

 

Aquesta història fou magistralment creada pel gran dramaturg català Josep Maria Benet i Jornet i va ser passada al cinema pel sabadellenc Ventura Pons sota el títol d'Actrius amb la interpretació per part de Rosa Maria Sardà d'un dels personatges.

 

Benet i Jornet domina el llenguatge i escriu grans intervencions pels seus els personatges, que expliquen una història des del seu punt de vista particular, una història que no arribarem a saber mai si és veritat, mentida, o una barreja de les dues coses. Aquest joc de perspectives, juntament amb una atmosfera carregada de secrets i de passió, fa que les peces de Benet i Jornet siguin delicioses.

 

 

Intèrprets

GLÒRIA MARC - Esperança Vegas

ASSUMPTA ROCA - Consol Ruiz

MARIA CAMINAL - Salut Madriles

NOIA - Aina Rovira

Direcció i coordinació

Marcel Castillejo, Joan Olivella i Jaume Pont

IMATGES

DSC_2082
DSC_2087
DSC_2084
DSC_2139
DSC_2127
DSC_2132
DSC_2115
DSC_2103
DSC_2111
DSC_2113
DSC_2136
DSC_2104
DSC_2125
bottom of page