top of page
  • Foto del escritorJaume Pont

Ja arriba la FESTA MAJOR DE LA CREU ALTA 2024! Actes en què hi participa el Centre i la ParròquiaJa arriba la Festa Major de la Creu Alta, els dies 17, 18 i 19 de maig, i aquest any el Centre i la Parròquia hi tenen una destacada participació amb diversos actes de la programació que us volem informar.


*El PREGÓ: Els pregoners d'aquest any seran els socis de Centre Marc Serra, periodista de RAC1 i Cristina Barbero, actriu del Centre i fisioterapeuta. Divendres 17 a les 20h a la Pl. Creu Alta.


*CONCURS DE PINTURA RÀPIDA: El dissabte al matí, organitzat per en Josep Ubia.


*TALLER DE TEATRE AL CARRER PER INFANTS I JOVES, el dissabte al matí, organitzat pel Taller de Teatre a partir de les 11h al carrer del Teatre.


*SEPELI DE LA CREU ALTA: Actuació itinerant per part d'intèrprets del Centre dirigits per Jaume Pont i amb guió de Manel Camps per commemorar el 120 anys de l'annexió de la Creu Alta a Sabadell representant un enterrament noucentista. El dissabte al matí, començarà a les 12h a l'Av. 11 de Setembre amb C. Vilarrúbies fins a la plaça Creu Alta, on es farà un vermut. Hi ha col·laborat l'equip de vestuari i de tramoies del Centre.


*VISITA GUIADA A LA NOSTRA PARRÒQUIA: El dissabte a les 17h es podrà visita el temple de la nostra Parròquia amb explicacions de les diferents obres d'art que hi podem trobar.


*TARDA D'ESPLAIS: El dissabte a partir de les 17h a les diferents places del barri amb participació de l'Esplai la Branca.


*VISITA GUIADA A L'INTERIOR DEL TEATRE: El diumenge a les 11h es farà una visita a les parts del nostre teatre que el públic no veu.


*REPRESENTACIONS TEATRALS DE REVISIÓ ANUAL I MONÒLEGS. A part de les representacions de Qui dels 4 i Cop de rock que ja tenim programades per aquest cap de setmana, també es farà una representació de Revisió Anual el dissabte a les 11h i de diversos monòlegs per intèrprets del Centre el diumenge a les 11:20h tot a l'auditori del Centre Cívic.


*GIMCANA DEL TALLARET: També han organitzat socis del Centre la Gimcana de la Creu Alta. Us podeu apuntar fins al diumenge 3 de maig enviant un correu a gimcana@eltallaret.cat, més informació aquí.


Podeu aconseguir tot el programa d'actes de la Festa Major i més informació en el Diari de la Creu Alta que trobareu al vestíbul del Centre.


Us animem a sortir i a participar activament de totes les activitats!

279 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page